3/3/09

Inici

Si hagués de dir què espero d'aquesta assignatura sense començar a llegir cap dels materials, diria que espero poder obtenir més camins, guies, orientacions, per poder avarcar un fet tant present com futur: la interculturalitat i l'educació. Avui en dia aquest és un fet cada vegada més rellevant a les nostres aules, i potser degut al tipus de formació que he rebut a la universitat, i a la falta d'experiència, m'és difícil abordar aquest gran boom de barreges culturals dins d'una mateixa aula.

Les competències i continguts que crec necessaris per abordar la interculturalitat en contextos educatius crec que van encaminats a la competència comunicativa, artística i cultural, i més específicament centrades en conviure i habitar el món.
És la segona assignatura de la UOC en la que utilitzo el blog com a mitjà de transmissió d'opinions i conclusions, i per mi fins ara ha sigut una eina molt útil, en la qual he pogut compartir amb la resta de companys les idees i aprenentatges de tots, i generar-ne de nous.

No hay comentarios:

Publicar un comentario