21/5/09

Enllaç a la meva webquest

Com podeu veure, a l'apartat d'enllaços he creat un hipervincle a la webquest elaborada a l'anterior PAC. Aquesta va enfocada al 4t curs de la ESO, i tracta sobre la convivència entre diferents cultures i religions, i els drets i deures de les persones que comparteixen un mateix entorn social.
Tracta aspectes tant importants com la discriminació, el racisme, la diversitat, i es planteja des del treball en grup i també de la reflexió individual, partint del debat com a eix comunicatiu i d'expressió.

1 comentario:

  1. Primer de tot us he de felicitar per la webquest. Penso que heu aconseguit l’objectiu de la interculturalitat, i que els alumnes a partir de les activitats que proposeu poden comunicar-se i fer un intercanvi de idees molt positiu per tal d’acordar els continguts que proposeu.
    Penso que hi ha una diferència gran entre el com presenteu la webquest (d’una manera sèria, i que no saps ben bé el que t’espera), i com la desenvolupeu (d’una manera dinàmica mitjançant diferents dinàmiques de grup: grup de discussió, Role playing, debat…).
    Trobo que és una bona opció el Role playing que utilitzeu i el canvi de rols que han de fer els alumnes, ja que és esencial per poder empatitzar amb els altres.

    ResponderEliminar